sakrs - SLAPP DAG X1000

SLAPP DAG X1000

Blogg // 06.jun.2011 @ 22:27 // K o m m e n t a r e r (0)

Heihei, rare søte små ♥

I dag begynte dagen med å våkne opp. Like forferdelig hver dag. Jeg er skikkelig sovegris, så elsker å sove. Har vært så varmt i natt! Fikk nesten ikke sovet noe.. Men klarte å våkne ;o Utrolig. Hahaha, nå huska jeg denne facebook greia:

Dyne på... for varmt! dyne av..... for kalt ! jaaa ! det ene benet utenfor ♥ ♥så går det tre sekunder før du husker monsteret under senga som digger og ta på beinet ditt ! du stikker beinet inn igjenn. dyne på .........

Vi var vel på skolen i 20 minutter før vi stakk til Kiwi. Vi hadde skoleprosjekt i dag, så vi skulle intervjue folk ogsånt. (Vi fikk intervjua 3 personer, hele dagen). Ellers var det egentlig litt slapp og kjedelig dag. Dro hjem veldig tidlig så det var deilig. Omtrent alle hadde dratt hjem tidlig i dag. Satt hjemme og bare slappet av i noen timer, før jeg dro en tur til Aurora! Der var jeg helt til klokka 20:00, og nå har jeg bare spist.. Morsom dag eller? Hehe, menmen.. Ikke alltid den morsomste hverdagen ♥ I morgen har vi også sånn prosjekt og det har vi på onsdag og.. Chill. Men vi har mye å bli ferdig med!!! Skal ha om  " Kommer  den nye rema 1000 til å ta kunder fra de andre butikkene her ?" .. Høres artig ut? Skal også prøve å få gjort noen lekser i morgen. Vi har jo nesten ingenting, siden det er rett før ferien. Vi har bare 3 ordentlige skoledager igjen, og resten er framføring, øving og turer. Kan nesten ikke vente på sommerferie nå lenger!! Snakkes!

 


  0 kommentarer på "SLAPP DAG X1000"


Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

dette designet er laget av mne.blogg.no ©


arkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Blogg
God morgen!
Hverdag
Innkjøp
Merkelige påfunn
skole/prøver/massesånt..


Designet er laget av mne ©
hits