sakrs - Jeg hadde rett...

Jeg hadde rett...

Blogg // 16.jun.2011 @ 22:15 // K o m m e n t a r e r (0)

Barnehagen er et slitsomt sted å jobbe! Men jeg lever! Med en gang vi gikk inn porten visste vi ikke hvem vi skulle gå til eller hva vi skulle gjøre.. Jeg dyttet Ida foran meg, slik at ho fikk spurt hvem vi skulle gå til. Vi endte da opp hos en mann. Han viste oss hvor vi skulle henge fra oss jakkene og baggene. Etter det kunne vi bare gå ut å leke med ungene i 1 time før vi skulle på tur med 4 og 5 åringene. På den ene timen, så fikk vi møtt mange raringer kan du si.  De kløp oss, hang rundt oss, skravla hull i hodet på oss, skrek osv. Og dere skulle sett han ene gutten.. Han bare:

Han pratet ikke overhodet med noen, så plutselig kommer han  bort til meg. Og ser meg rett i øynene og holder hånda knipene igjen. 

Meg: "Hei!"
Han: "Hei.."
*Han åpner hånda* 
Han:" Vil du ha mark?"

Han hadde fult av mark i hånda sine. Var nesten sånn at jeg skrek, er ikke verdens største fan av mark kan du si!

Når vi endelig skulle forlate barnehagen, måtte alle hente jakkene sine (siden det er så mye mygg i skogen der)

Da vi gikk var det en liten gutt som het Martin som var bestevennen vår for dagen, han gikk i midten av Ida og meg når vi skulle på turen. 

Når han slapp oss, så skjønte alle andre at vi var "populære" så da skulle absolutt alle holde oss i hendene. Det var sykt liten vei i skogen så da gikk vi 6 på hver rad. Det var kanskje plass til 2 vedsiden av hverandre.

Fikk nok 100 myggestikk i ansiktet, for holdt folk i hendene hele tiden, og da fikk jeg ikke tatt myggen bort fra meg. Så tror jeg holde på å klø meg ihjel når vi kom frem. På det stedet var vi i 3 timer. Hver gang det var noen som skulle ned fra et tre eller det var uenighet mellom hvem som skulle ha huska, så ropte dem.. "ANNIE!!".. Løfta vel kanskje 4 unger ned fra et tre. De hang omtrent opp ned.

Turen tilbake gikk enda kjappere, for da visste vi hvor vi skulle gå. Vi kom tilbake ca. klokka 13:00. Vi skulle ikke gå før 14:00. Så vi måtte bære, underholde og trøste unger den siste timen vi var der. Vi sklei ned en sklie med mange lange rekker også. Når jeg kom hjem ringte Aurora, og jeg dro til ho. Sov der til i dag. Sov i 12 timer tror jeg. Var helt utslitt.. (Kommer et innlegg etter det her om dagen min i dag også). 

Så tror nok ikke jeg kommer til å jobbe i barnehage. Folkene som jobbet der sa at det vi var med på var en ROLIG dag! 

Snakkes!

 


  0 kommentarer på "Jeg hadde rett..."


Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

dette designet er laget av mne.blogg.no ©


arkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Blogg
God morgen!
Hverdag
Innkjøp
Merkelige påfunn
skole/prøver/massesånt..


Designet er laget av mne ©
hits