sakrs - Sanne har bursdag!

Sanne har bursdag!

Blogg // 26.jun.2011 @ 14:21 // K o m m e n t a r e r (1)

I dag har en av verdens beste venner bursdag! Sanne, vi har gjort så sinnsykt mye rart sammen selvom vi ikke har kjent hverandre så lenge! 

Den gangen vi møttes for første gang. Jeg husker det egentlig ikke så godt, for vi har gjort så mye at det blir for mye for hjernen min å memorisere! Tror det var på en trening, der du plutselig kommer inn som ny. Ingen ante hvem du var, men alle husket at du het Sanne etter at vi ble ropt opp. Først var det nok Henriette som pratet med deg. Surrehodet Henriette som prater med alle og smile & ler av alt! Og ettersom jeg var venn med Henriette måtte jo jeg bli kjent med deg en eller annen gang. Tror ingen av oss ville skremme hverandre med at vi er så gale, så vi var vel dønn kjedelige når vi først møttes! Etter noen treninger begynte vi å skravle så mye at vi fikk kjeft av danselæreren! Jeg husker at jeg ble skikkelig irritert på deg, for at du nettopp var ny og var så mye bedre enn meg til å danse!

Etter noen treninger begynte vi med onsdagstreninger! Der vi fikk lov av faren hennes å bruke en gymsal for oss selv! Vi har vel aldri egentlig klart å fokusere på de treningene!  Bare brukt 2 timer hver onsdag til å bare løpe rundt og danse i kanskje 10 minutter! Vi har også lagd noen videoer på de treningene, på dem ser dere jo hvor gale vi er! Alt fra å få feil flaske ut av brusautomaten til å synge i gangene og så merke at det er folk der! Huff, vi har gjort så mye rart! 

Vi har jo overnattet noen ganger også! Som de gangen vi skulle på konkurranse! VI har jo omtrent ikke sovet noe, og da har vi vært helt døde på dansekonkurransene! Men det er rart at det er da vi har fått til best resultater! Alt fra 1.plass til 5.plass! 

Dansekonkurranser har vi også vært på 1000 av! Fra den gangen du ikke gadd å være med på dansekonkurranser i Oslo, til den gangen du rett og slett bare ble tving av meg til å være med inn! Du har jo gjort det utrolig bra på konkurransene også! Du har jo rykket opp fra nybegynner til rekrutt til litt øvet! 1.PLASS PÅ NM til og med!! ♥ Du har heiet meg frem og alltid støttet meg! Er så utrolig glad jeg traff deg! Tenk så kjedelig vi hadde hatt det uten hverandre! Før så skypet vi med hverandre i nesten 4 timer hver dag! Er utrolig glad i deg, ha en utrolig fin dag i dag! 

Vi har så mange minner og mange mange mange mange mange fler skal det bli :* 

 

 

 


  1 kommentarer på "Sanne har bursdag!"

Charlottehsin.blogg.no
GRATULERER MED DAGEN:)
26.jun.2011, 18:42
URL: http://charlottehsin.blogg.no

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

dette designet er laget av mne.blogg.no ©


arkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Blogg
God morgen!
Hverdag
Innkjøp
Merkelige påfunn
skole/prøver/massesånt..


Designet er laget av mne ©
hits