sakrs - Nederland dag 4 ; Skriftlig

Nederland dag 4 ; Skriftlig

Blogg // 06.jul.2011 @ 13:07 // K o m m e n t a r e r (0)

Heihei, tar hvertfall dag 4 skriftlig! Skal kanskje finne på no med Aurora etterpå i dag igjen. For hjemme ho hos har vi ikke frustrerte fruer- boksen min (med 6 cd'r)! Vi kjøpte den i Nederland, og vi har blitt helt hekta! Kommer ho hit gjør vi ikke annet enn å nistirre på tv'n! Hehe, farlig den serien der. Men da filmer vi sikkert dag 5, om vi gidder! Skal ihvertfall filme de siste (5-7)! Ok, her kommer dag 4! 

Dag 4 i Nederland (torsdag):

Denne dag sov vi lenge! Helt utslitt etter gårsdagens besøk, med 2 hypre unger som løp rundt og hadde tonn med mer energi enn vi hadde. Dagen vår begynte kanskje rundt klokka 2. Eller hvertfall min! Aurora hadde en tendens til å sove noen minutter lengere enn meg (hver dag!). Når vi våknet var frokosten klar, og ferskt brød kjøpt fra butikken. Etter en god frokost dro vi til senteret for å bade på det herlige "badelandet" der! Det fikk vi ikke gjort på onsdag siden vi hadde besøk hele dagen! Aldri gikk vi lei av den sklia. 1000 ganger til fløy vi ned,  gikk opp trappa og hoppet uti. Denne dagen bestemte vi oss også for å ta den andre sklia noen ganger. Selvom den ikke var like morsom som den vi har tatt hele tiden! Den andre sklia måtte vi gå opp en lang trapp som gikk langt opp, over taket. (Vanskelig å forklare). Inni et rør, det ble veldig klamt inni der, så derfor tok vi den ikke mer enn 2 ganger.

Og dere skulle sett, hahaha. Vi så en fyr når vi tok strømmen, han ligna helt sinnsykt på Taylor Lautner (yngre då). Haha, det skulle dere sett vi lo godt av. Etter vi så han ble vi sprutet ned av Dennis ( sønnen til kjæresten til mamma, komplisert)! Etter vi var ganske slitene etter å ha badet, gikk vi tilbake til hytta og slappet av! På kvelden sovnet vi fort igjen, etter vi hadde vært ute å tatt litt (ikke bra) bilder! Mer gjorde vi ikke på dag 4, vi la oss tidlig for planen for dag 5 var shopping i mange timer! 


  0 kommentarer på "Nederland dag 4 ; Skriftlig"


Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

dette designet er laget av mne.blogg.no ©


arkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Blogg
God morgen!
Hverdag
Innkjøp
Merkelige påfunn
skole/prøver/massesånt..


Designet er laget av mne ©
hits